Ik ben Saskia

Avonturier, vegetariër, cat lady en coffee lover.

Ik geloof in authenticiteit. Durf jezelf te zijn, van de anderen zijn er al genoeg.

Ik heb steeds honger. Ik leer zeer graag bij en dat is leuk. Maar wat ik nog leuker vind, is om mijn kennis en ervaring te gebruiken om ondernemers zoals jou te helpen. Zo ontstond mijn ontwerpstudio, Studio Sa’qia. Ik help je om contact te leggen met je doelgroep. Ik leer je om anders te kijken, anders over beeld na te denken, anders te communiceren, anders naar (merk)waarden te kijken. Ik laat je zien hoe je je verhaal visueel kan vertellen, zodat dit je droomklant weet te verleiden.

Er zit een onbedwingbaar verlangen in me om de wereld een beetje mooier te maken. Hier haal ik voldoening uit, en het geeft me een eureka-gevoel wanneer mijn klanten vol lof zijn over mijn ontwerpen. Ik ben dan ook een strever en ik wil vooruit gaan. Ik wil altijd het beste in mezelf naar boven halen. Ik ben een perfectionist die af en toe eens met haar gezicht tegen de muur stoot, maar dan weer lekker verder kan.

Ik geloof in empowerment. Dus waar dat mogelijk is, leer ik je graag enkele zaken zodat je zelf aan de slag kan. Gratis en voor niks, via Giveaways. En mocht je hulp nodig hebben, dan help ik je graag verder.

Random weetjes

De naam Studio Sa’qia is een verwijzing naar mijn eigen naam, Saskia. ‘Studio Saskia’ klonk niet exotisch genoeg.

Ik zou niet compleet zijn zonder mijn verloofde, Jonathan. Hij steunt me in al mijn dromen, al zijn deze soms onwerkelijk. 

Nestor (Britse korthaar) & Noïta (Maine Coon) vervolledigen ons gezinnetje. 

Om mijn gedachten te verzetten, sport ik! Je vindt mij thuis op m’n yoga mat, op bootcamp of in de boxfit.

Ik start de dag altijd met een heerlijke tas koffie, met liefst zo veel mogelijk melk.

Ik ben er niet vies van om mijn handen uit de mouwen te steken. Ik help mijn verloofde waar ik kan met de verbouwingen van ons huisje, en neem heel graag het interieurontwerp voor mijn rekening. 

Ik ben een echte huismus! Thuis vind je me vaak werkend op de laptop, maar ik verlang altijd naar het volgende reisavontuur met Jonathan. 

Grafisch Ontwerp

Met passie en overtuiging

Eén gezicht, één aanspreekpunt.

Ik hou van heldere communicatie en duidelijke taal, maar ik hecht veel belang aan persoonlijk contact. Een gezellig kennismakingsgesprek, samen op de koffie en sparren over je ambities. Ik wil vrijblijvend al je vragen beantwoorden en al je twijfels wegnemen.

Ben je klaar om erin te vliegen en iedereen te tonen welk fantastisch merk en/of dienst je in handen hebt? Ik luister graag naar je ondernemersverhaal. 

Let's meet

Enkel op afspraak