Waar loop je tegenaan?

Jouw branding specialist lost het voor je op.

Ben je niet meer overtuigd over de uitstraling van jouw onderneming?

Is jouw onderneming zichtbaar? Ben je nog overtuigd van je huisstijl? Ben je niet meer zeker of alles nog samenloopt met je missie? Dan ben ik hier om jouw onderneming terug te doen schitteren op een manier die bij je past. Dat zorgt ervoor dat je jezelf onderscheidt van de ander. Als je investeert in een uniek merk, zorgt dat voor meer leads en zichtbaarheid. Deze investering is dus gauw terug verdiend. 

Met een passie voor branding en design voor creatieve ondernemers, is het mijn missie om ervoor te zorgen dat je merk en/of dienst opvalt. Want iedereen is uniek en dit maakt je merk krachtig. Al nieuwsgierig hoe ik jouw onderneming sterker maak, zodat deze de juiste uitstraling heeft en hierdoor je droomklanten weet te overtuigen? 

✔️ Je onderneming verdient het om te groeien
✔️ Niet meer onzeker over de uitstraling van je merk
✔️ Zichtbaarheid waardoor je droomklanten je opmerken
✔️ Een professionele uitstraling geeft vertrouwen
✔️ Hulpmiddel voor een heldere communicatie
✔️ Een branding zorgt voor merkbekendheid
✔️ Deze investering is sowieso makkelijk terugverdiend

Ben je nog niet overtuigd? Dan wil je misschien geen werk verrichten of ben je bang om met je onderneming op te vallen? Ik help graag ondernemers verder die vooruit willen en belang hechten aan hun merkbeleving. Ben jij dat wel? Dan luister ik graag naar je verhaal! Zodat jouw onderneming snel terug kan gaan schitteren. 

Branding

Je hebt als ondernemer een eigen verhaal. Het is mijn taak om dit verhaal een visuele identiteit te geven, zodat het opvalt en gezien kan worden door je droomklanten. Een passende look & feel is essentieel voor je onderneming. Enkel zo kan je jezelf onderscheiden van de rest!
vanaf  €1500

Here’s all the good stuff you’ll get
kennismakingsgesprek – vragenlijst – moodboard – logo – sublogo – icoon – lettertype – kleurenpallet – naamkaartje ontwerp – sticker ontwerp (logo) – branding gids – bestandenpakket 

Drukwerk

In deze digitale tijden hebben je klanten graag iets tastbaars in handen. Offline communicatie brengt je persoonlijke verhaal herkenbaar en helder over naar je doelgroep. Straal kwaliteit uit met je naamkaartje, folders, promomateriaal, enz.

Webdesign

Online aanwezigheid is cruciaal voor je onderneming. Een vlot werkende website die gebruiksvriendelijk en responsive is, met oog voor het grafisch ontwerp. Een goed vindbare website zorgt voor een breed bereik naar je droomklanten.
vanaf  €2500

Zorgen voor meer zichtbaarheid

Je verhaal krijgt een visuele identiteit die schittert.

Over Studio Sa'qia

Is jouw onderneming klaar om op te vallen?

Ik zorg ervoor dat je de tools in handen hebt om de communicatie met jouw droomklanten aan te gaan. De juiste branding is in lijn met je huisstijl, en dus ook met jouw onderneming. Ze zorgt voor een professionele indruk, vertrouwen en herkenbaarheid bij je droomklant.

De visuele identiteit van jouw onderneming zorgt ervoor dat jij het verschil maakt en dat je je onderscheidt van de rest. Ben je er klaar voor?

Met de hulp van mijn uitgebreid netwerk van specialisten, creëer ik steeds weer resultaatgerichte, creatieve en vooruitstrevende ontwerpen.

01

Ik luister aandachtig naar je verhaal. Vertel me wie je bent, wat je doet, wat je inspireert. Vertel mij alles wat je denkt dat interessant kan zijn. Tijdens ons gesprek noteer ik hiervan enkele kernwoorden, zodat er zeker niets verloren gaat.

02

Na een onderzoeksfase kan het ontwerpen beginnen. Wanneer het ontwerp klaar is, kies ik de designs die het meest voldoen aan de gestelde verwachting. Deze worden aan je voorgelegd, waaruit je kritisch oog een keuze maakt. Deze wordt dan finaal afgewerkt. 

03

Het afgewerkte ontwerp wordt aangeleverd in een bestanden pakket, dit na ontvangst van betaling. Wanneer het gaat om een branding, ontvang je deze op een gepersonaliseerde usb-stick van Studio Sa’qia. 

Klaar om op te vallen?

Laat je gegevens achter zodat ik je kan contacteren.